more memories
Blijf op de hoogte en volg Jessica
18 Februari 2013 | Verenigde Staten, Vermontville
ik geloof dat we niet een week hadden met 5 dagen school.
mijn vorige verslag was ik geëindigd in het weekend dat ik naar detriot was geweest met de international club.
het weekend erop vierde maria haar 18de verjaardag dus zijn we met z'n alle wezen bowlen, heel gezellig gehad natruulijk.
de dag erna begonnen marielisa en ik ziek te worden, heerlijk in je lange weekend.. dus hele weekend op bed gelegen behalve een avond zijn we naar mongolian grill geweest, sandra en william wilde ons opvrolijken want dat is ons favoriete restaurant. maarja in plaats van heel veel te eten deze keer was het maar een bord... we zijn 2 dagen van school thuisgebleven, het was nodig.
Een van de dagen dat we thuis kwamen van school had cary ( THE LITTLE DOG) in huis gepoept.. ze is oud en william had de honden binnen gelaten vanwege de kou die dag. en schijnbaar had ze het niet op kunnen houden en lag het in de keuken en achter de stoelen. dus marielisa en ik dachten nooo way we wilden het beide niet opruimen. dus hebben we er een leuke verrassing voor sandra gemaakt. met een briefje hadden we op de deur gezet dat we huiswerk maakte en ons echt niet mocht storen.
daarna hadden we allemaal pijlen met vragen erop gezet die ze volgde naar de keuken, over de poep hadden we een schoenendoos gedaan met een briefje, voor de allerliefste hostmam, loveyou.
toen ze thuiskwam te grappig we lagen allemaal helemaal dubbel! ze vond het een geniale grap.
dat aankomende weekend hadden we een andere trip met de international club naar grandrapids, deze keer was het een cultuurdagje.
we gingen naar een museum over veel dingen van de geschidenis maar die dag waren er allemaal mensen uit verschillende landen die je vragen kon stellen over hun gewoontes en gebruiken in hun cultuur( helaas geen nederlands) we zijn met zijn allen in de draaimolen geweest, jaja we voelde ons weer jong! later hebbenwe gegeten bij een meditiriaans restaurant had een wrap gekozen maarja er zat echte knoflook in dus het was echt niet lekker.
zondag's zijn we naar een Icehockey game geweest in kalamazoo, dat was super! heel erg vermaakt we zaten 2 e rij dus vooraan konden we de spelers goed zien! zondagavond hadden we echt geen zin in school we waren nog steeds verkouden en hadden een lang weekend gehad dus met een zondagsgevoel gaan slapen.
om half 6 kwam sandra mn kamer binnen wandelen ; Jessica zet je alarm maar uit je heb geen school. YEAAAH SNOWDAY Nr#1.
de hele dag dus lekker genikst.
dinsdagochtend komt sandra weer om half 6 mn kamer binnen wandelen ; jessica je alarm kan uit YEAAAH SNOWDAY #2.
geen idee waarom ze ons die dag vrij hadden gegeven want de wegen waren niet eens zo slecht.. maargoed dat maakt mij niet uit, gewoon maar 3 daagjes school gehad die week. op onze snowday hadden marielisa en ik een nieuwe vriend gemaakt; meneer bagel , onze sneeuwman.
de sneeuw bleef niet aan elkaar plakken, maar met wat fantasie hebben we er wat van gemaakt.natuurlijk hebben we buiten nog een nieuwe sneeuwdans gedaan in de hoop dat we niet naar school hoefde de volgende dag( niet gelukt) het was marielisa der eerste sneeuwpop dus dat hebben we gevierd met warme choco ( ik met marshmallows jumn)
die week hadden we weer 4 dagen school geen idee waarom we die keer vrij hadden, en die week erop hadden we YEAH SNOWDAY nr#3.
ben die week naar de dokter geweest want ik had rond de tijd dat ik ziek was, geen idee of het er voor was dat ik de hele tijd steken had aan mn linker borst ik dacht dat het misschien iets met mijn hart was.
was die dag thuis gebleven want kon die afgelopen nacht niet eens omdraaien van de pijn. dus we zijn naar de dokter geweest en die zij dat ik hier komt het ; costochondritis had.
jaaaaa dan weet iedereen meteen wat dat betekend. nou nee ik dus ook niet.
het blijkt dus iets bij je ribben te zijn of het was longen geen idee meer.
wat een pijn veroorzaakt van al het vele hoesten . dat kan ik dus dat ik dat heb opgelopen toen ik ziek was, ze heeft me medicijnen gegeven voor 3x per dag waar ik nog steeds mee bezig ben (duurt even. ) maar voel al wel minder pijn gelukkig!
op die vrijdag hadden we dus #3 snowday gehad en die maandag hadden we YEAAH SNOWDAY nr#4. dus een extraextra langer weekend.
veel vrije dagen gehad tot nu toe deze periode.
op valentijnsdag had ik voor marilisa een mega valentijns kaart gekocht en sochtens toen ze onder de douche was op der bed gelegt. toen ik beneden kwam had zij voor mij een toast gemaakt met hartjes erin! lief he..... sandra der verrassing waren we te vroeg achter gekomen ze had chocolade en een kaart in onze schooltas gedaan maar daar waren we voor school al achter gekomen haha. in de avond zijn we met de meiden naar applebee's geweest heerlijk met z'n alle gegeten.
dit weekend hadden we een sleepover voor girls gezellig met 9 meiden hier astrid( van noorwegen) en diana ( van colombia) waren ook gekomen natuurlijk justdance& zumba gespeeld, en met zijn alle in marielisa der kamer gepropt! niet eens overdreven laat gaan slapen! haha.
de volgende dag zijn we naar de film geweest; safe haven. een liefdes film ofcourse. meiden. wat verwacht je anders! haha.
we hadden heel veel lol gehad dat weekend en ben blij dat m'n hostmam altijd zo gek is om ons zulke dingen te laten doen. ( dit was namelijk haar idee). vandaag ben ik jajaja. weer vrij. ik begin weer lekker te wennen aan het idee.
deze week is het weer homecomming alleen maar 3 dagen, zaterdag hebben we dus weer een ''dance'' wat vast weer een leuke week word.
de week daarna hebben we weer examens dus dat betekend dat ik mijn 2 periode afsluit, gaat me vast wel lukken mijn cijfers zijn veel beter.
totsnel!
18 Februari 2013 - 22:58
Hennita:
Hoi Jessica, gaat je goed af daar als ik dit zo lees. Dikke knuffels van Nico en mij, XXX, de 3e is van Flugel!!! -
19 Februari 2013 - 16:47
Han:
hereeeeeeeeeeees DADDY
Nu niet meer ziek worden hoor, kan je weer lekker veel eten in je favo restaurant
En zorg er wel voor dat je de buitenspel regel kent hahahahahaah
mijn meissie gaat voetballen hahahahahahahaah lots of fun
19 Februari 2013 - 18:48
Jaap:
Hoi Jessica, heb je verslag weer gelezen, kan alleen niets vinden over voetbal, maar dat zal wel een onder onsje wezen met je vader. Veel succes met je examen alvast. Gr. -
22 Februari 2013 - 19:03
Pia En Ruud:
Hoi Jessica,
leuk om al je verhalen te lezen. Je maakt veel mee daar zeg, genoeg te beleven he? Als ik het zo lees lijk je enorm te genieten. Vooral mee doorgaan en tot over een poosje....... -
19 Maart 2013 - 18:39
Floortje Je Buurmeisje:
halo jessica,
ik mis je heel erg. en met frankie gaat het goed hoor.en het was heel leuk bij oud en nieuw buiten met han en elieke. en alen grooten mensen dronken een borel . ohja als je lady gaga ondekt. vraag dan of ze een hand tekenig voor mij wil maken . pliezzzz . en is het daar mooi ?.trouwens hoe heetten jou vriendinen?het is hier super duper koud de helen straat is er klaar mee.het gaat goed op school en ik kan goed rekenen . heb je al een nieuw vriend je?en mis je mij en michael. hij kan goed taarten baken toch [en ook panenkoeken] doei ik moet slapen wel trusten.
kusje van Floor